Het expiratieseizoen is weer begonnen! Een belangrijke vraag die leeft, is “laten uitkeren op vaste rente of doorbeleggen na expiratie?”

Het is niet mogelijk om dit bedrag in een keer te laten uitkeren zonder negatieve belastingeffecten. U zult een periodieke uitkering moeten aankopen bij een beleggingsonderneming/bank of een verzekeraar.

Daar waar u vroeger goed weg kwam met een aantrekkelijke depositorente en verzekeraars kon aanschrijven voor een mooie aanbieding, is tegenwoordig de rente zo laag dat u ook wel eens verder wilt kijken dan oplossingen in (lage) rente alleen.

OAKK Beheerd Beleggen biedt een eenvoudig aan te vragen uitkerende lijfrente rekening op basis van beheerd beleggen in drie risicoprofielen en 4 portefeuille varianten. Dit kan al vanaf een looptijd van 5 jaar!

Op basis van looptijd, doeluitkering en risicobereidheid kun u een solide én flexibele oplossing aanbieden met grote kans op flink hogere uitkeringen dan op rente.

OAKK faciliteert vier expiratie varianten:

  1. Levenslange lijfrente uitkering
  2. Tijdelijke oudedag lijfrente
  3. Oudedagsverplichting (ODV)
  4. Nabestaande lijfrente

De oplossingen van OAKK zijn alleen beschikbaar via financieel adviseurs. Mocht u nog vragen hebben over de onderscheidende mogelijkheden van de expirerende lijfrente bij OAKK neem dan daarom contact op met uw financieel adviseur. Heeft u geen adviseur en wilt u ook toegang tot onze onderscheidende lijfrenteoplossingen, laat het ons weten op info@oakk.nl via onze contactpagina.